Van de Pluscaregezondheidszorg (Hubei) Co., Ltd.

 

Klant die eerst, Gebruiker, Kwaliteit de dienen is het Leven

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Pluscare Healthcare (Hubei) Co.,Ltd.

Certificaten
Van goede kwaliteit Beschikbare Chirurgische Maskers voor verkoop
Van goede kwaliteit Beschikbare Chirurgische Maskers voor verkoop
Klantenoverzichten
Dank voor uw goede en geduldige dienst. wij zijn gelukkig met de samenwerking!

—— Jean Bernardo Aguilar Gonzales

Dank voor de steun en de begeleiding van Pluscare. Met uw hulp hebben wij meer marktaandeel.

—— César Eduardo Martínez Pérez

Wij vertrouwen op Pluscare! goede kwaliteit!

—— Valeria

Dank voor uw vriendelijk gastvrijheid. Uw bedrijf is zeer professioneel, zullen wij lange samenwerking voortaan hebben.

—— Cristián Barros

Goed bedrijf met de aardige dienst en hoog - kwaliteit en hoge reputatie. Één van onze betrouwbare leverancier, wordt goederen geleverd op tijd en aardig pakket.

—— Juan Carlos

Ik ben online Chatten Nu

Pluscare Healthcare (Hubei) Co.,Ltd.

1 2 3 4
Pluscare Healthcare (Hubei) Co.,Ltd. Pluscare Healthcare (Hubei) Co.,Ltd. Pluscare Healthcare (Hubei) Co.,Ltd. Pluscare Healthcare (Hubei) Co.,Ltd.
Sewing workshop verpakkingsdeel steriele puntenworkshop Modellen

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Merken : Pluscare
Aantal werknemers : 150~200
Jaarlijkse omzet : 2800000-3000000
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 30% - 40%

Co. van Hubei van de Pluscaregezondheidszorg, Ltd is een belangrijke Chinese fabrikant van persoonlijk beschermend product, beschikbare kleding en medische wegwerpproducten.

 

Van de Pluscaregezondheidszorg (Hubei) Co., Ltd is een Chinees bedrijf dat in Xiantao-stad wordt gebaseerd, Hubei-provincie die sinds 2006, de landruimte van sqm 26000 behandelen met productiegebied van sqm 5000 met een standaardiso-Klasse 10 clean-room ETO sterilisatiecentrum.

 

 

Pluscarelevering aan het ziekenhuis, handelsmaatschappijen, medische materiaalbedrijven en lokale verdelers. Wij verstrekken een uitgebreide lijn van producten met inbegrip van beschikbaar GLB, beschikbaar gezichtsmasker, beschikbare schoendekking, overtrek, chirurgische toga, bezoekerlaag, kokerdekking, beschikbare handschoenen, beschikbare chirurgische pakken, enz.

 

De prestaties van het kwaliteitsproduct en de goede reputatie, onze producten zijn niet alleen succesvolle verkoop in China, en gevoerd naar meer dan 130 landen en gebieden in de wereld uit, die omvatten: Europese Unie landen, de V.S., Canada, Afrika, Aziatische landen, Australië, Nieuw Zeeland, Oosteuropese Landen, de landen van Zuid-Amerika en van het Midden-Oosten.

 

Tevredenstellend en overschrijdend de behoeften van onze klanten op een concurrerende, ethische en professionele manier, die producten volgens de meest veeleisende internationale kwaliteitsnormen aanbieden.

 

Het bedrijf heeft naar genoegen certificatie & ISO 9001, ISO 13485 van Ce van het passenproduct en onderzoekt de hoogste kwaliteitsvereisten van de gelijkaardige installaties om meer doeltreffende bescherming voor productkwaliteit, beheersysteem en de dienst te verstrekken.

 

DE STEUNEN VAN DE HOOGTEtechnologie

Van de Pluscaregezondheidszorg (Hubei) Co. Ltd Investeer onophoudelijk en de kennis verwerft door jaren van ervaring in dit te ontwikkelen gebied zich vernieuwt producten en productieprocessen. Wij zijn ook in synchronisatie met de eisen van de markt door open communicatiekanalen met onze binnenlandse en internationale klanten geweest om snijkantproducten onophoudelijk te ontwikkelen.

 

Contactgegevens
Pluscare Healthcare (Hubei) Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Wendy

Tel.: 86-0728-3266170

Fax: 86-728-3266170

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)